Agile Business Consortium

Sedan 1994 har DSDM-konsortiet befunnit sig i framkanten när det gäller att utforma processer som gör det möjligt att alltid nå projektets målsättningar avseende tid, kvalitet och kostnad. DSDM Konsortiet Sverige har varit en ideell förening med syfte att förvalta, definiera och utveckla metoden DSDM, samt verka för ett aktivt och medlemsrikt konsortium.

Under oktober 2016 bytte DSDM Consortium inriktning och bildade Agile Business Consortium. Av den anledningen har DSDM Konsortiet Sverige avslutat sin verksamhet lokalt i Sverige. Medlemskap i Agile Business Consortium, såsom t ex medlemsavgifter, kommer att hanteras centralt av Agile Business Consortium UK.

Det betyder dock inte att det inte kommer att finnas någon lokal representation i Sverige. Istället för enskilda medlemsföreningar i respektive land, kommer Agile Business Consortium att utse olika sk ”ambassadörer” i olika länder där det finns intresse. Ambassadörskapet och medlemscommunityn för Agile Business Consortium kommer att tillhandahållas av denna ”Intresseföreningen för bättre IT” i Sverige.

Medlemscommunityn för Agile Business Consortium finns på denna sajt:
https://www.agilebusiness.org/communities/international/sweden

Här finns också länkar till sidorna för att bli medlem, både privata medlemskap och för hela organisationer. Frågor kring företagsmedlemskap kan självklart ställas till ”Intresseföreningen för bättre IT”.
info@ib3it.org